haber

Veri bilimine giriş için aradığınız her şey 5 saatlik ücretsiz eğitimde

İçinde bulunduğumuz yüzyılın en çekici mesleklerinden birisi arasında sayılan veri bilimi, bugün sadece gelecekteki kariyerlerini iyi bir başlangıç yapmak isteyen gençlerin değil, yeni profesyonel dünyada kendine yer edinmek isteyen herkesin ilgi alanına girmiş durumda. 

Teknik altyapıya sahip olsun ya da olmasın birçok insan veri bilimiyle ilgili olarak kendini geliştirmek için farklı yollara başvuruyor. Özellikle son dönemde artan bir şekilde online kaynaklar veri bilimini öğrenmek isteyenler için önemli bir kaynak haline gelmiş durumda.  

Derse girdiğinde klima bakıcısı sandılar, şimdi parola avcılığı yapıyor

Veri bilimine yönelik merakı olan fakat nereden başlayacağını bilmeyenler için önemli bir eğitim materyali bulunuyor. 2.5 milyonu aşkın abonesi bulunan YouTube kanalı freeCodeCamp.org hazırladığı 5 saatlik eğitimle veri bilimine giriş için ihtiyaç duyulan bilgileri kapsamlı bir şekilde sunmayı hedefliyor.  

Veri biliminin temel prensipleri, kuralları çalışma yöntemleri ve araçları gibi konularda datalab.cc’den Barton Poulson’un hazırladığı eğitim önemli bir kaynak olarak veri bilimine girmek isteyenleri bekliyor.  

Siber Bülten abone listesine kaydolmak için formu doldurunuz

  

Hiçbir haberi kaçırmayın!

E-Bültenimiz ile gelişmelerden haberdar olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu