Siber Ajanda

İstanbul Üniversitesi’nde 3 gün boyunca siber güvenlik ziyafeti

Türkiye’nin gündeminde her geçen gün daha fazla yer verilen siber güvenlik ile ilgili konferanslar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin çeşitli şehirlerinde düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

18-19-20 Nisan tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsünde Ali Rıza Berkem Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan ve katılım için Eventbrite’dan kayıt olunması gereken İstanbul Üniversitesi Bilgi Güvenliği Konferansı ’17’de güvenlik alanında uzman kişiler ve öğrenciler bir araya gelecek.

Konunun çeşitli alanlarında uzman kişiler tarafından yapılacak sunumlarla dinleyiciler 3 gün boyunca siber güvenliğe doyacak.

Siber Bülten abone listesine kaydolmak için formu doldurunuz

[wysija_form id=”2″]

Etkinliğin ilk gününde Cezeri Siber Güvenlik Akademisi kurucularından Osman Doğan’ın “Siber Ordular ve Siber Savaşlar” konu başlığı ülkemizde ve dünyada gündem oluşturan gelişmelerden bahsedeceği bir konuşma yapacak.

Sonraki oturumda CyberStruggle kurucusu Kubilay Onur Güngör “Siber mücadele kapsamında siber istihbarat” başlıklı bir sunum ile disiplinler arası mücadeninin gerekliliğiyle birlikte istihbaratın günümüzde artan önemini anlatacak.

Barış Büyükakyol “Özgür Yazılım “ ile ilgili sunumu ile devam edecek etkinliğin ilk günü, Crypttech’den Bilgi Güvenliği Uzmanı Yunus Yıldırım’ın “From Zer0 to Domain Admin” başlıklı workshop ile  sona erecek.

İkinci günün açılışını Picus Security’den Evren Yalçın’nın “Hata Avcılğı 102” ile yapan dinleyiciler, Netsparker ‘dan Ziyahan Albeniz’in “Web Güvenliği Konseptini Oyunlaştırarak Öğretme” ilgi çekici sunumuyla devam edecek. İkinci günün kapanışını ise Ağ Yönetileri Derneği Kurucusu Ağ Güvenliği Uzmanı Gökhan Akın “Yeni Nesil Ağ Tasarımı” başlıklı sunumuyla yapacak.

İlgili haber >> Gökhan Akın Röportajı: Nasıl SOME kuracağız diye kara kara düşünüyorlar

Etkinliğin son gün programı da oldukça verimli:

Faruk Yakaryılmaz’ın sosyal mühendislik temalı konuşması,

CryptTech ‘den Tarık Kobalas’ın IoT sunumu,

Trapmine kurucularından Bilgi ve Ağ Güvenliği uzmanı Yasin Sürer’in “Cyber Espionage ve Malware ” başlıklı konuşması

Bilişim Hukuku uzmanı Arif Baltacı’nın “Siber Dünyada Hukuk ” sunumu

Bilgi Güvenliği Araştırmacısı Furkan Çalışkan “Ücretsiz Araçlar Kullanılarak Siber Tehdit Avcılığı” konuşması

ve son olarak Cihan Yüceer’in “Incident Management Süreçleri” ile ilgili bilgi verdiği sunumu yer alıyor.

Etkinliğe katılmak için Eventbrite üzerinden kayıt olmanız yeterlidir.

 

 

Hiçbir haberi kaçırmayın!

E-Bültenimiz ile gelişmelerden haberdar olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu